Göteborgsvägen 19, 451 42 Uddevalla 052215657 Facebook

Om oss - våra kiropraktorer


Kimona Putkonen. Leg. Kiropraktor

Kimona fullbordade den 5 år långa Magister examen i Kiropraktik år 2009 på den internationellt godkända Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England och fick sin legitimation av Socialstyrelsen. 

Intresset för hälsa och kiropraktik kommer från en bakgrund som elitidrottare inom konståkning. När man utövar en idrott, tränar eller möter påfrestningar i det vardagliga livet så är det viktigt att kroppen i sin helhet fungerar så optimalt som det bara går. Detta är något vi kiropraktorer förstår och lägger stor vikt på när vi undersöker och behandlar dig. Kimona har vidareutbildat sig inom sport och kiropraktik. Något som också ligger Kimona nära till hjärtat är att arbeta med barn och gravida.

I tillägg till kiropraktik så har Kimona även ett intresse för dry needling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Vanja Bratic. Praktiktjänstgörande Kiropraktor

Vanja tog kiropraktorexamen efter 5 års studier på AECC University i Bournemouth, England. Under sista studieåret arbetade han som kiropraktor på skolans klinik där han fick god erfarenhet av att diagnostisera och behandla en mängd olika besvär relaterade till leder, muskler och nerver. Han var även en av få kiropraktorer som tillhörde pediatrik avdelningen som specialiserade sig på behandling av muskuloskeletala besvär hos barn och nyfödda.

 Med en bakgrund inom sport har Vanja ett speciellt intresse av idrottsrelaterade skador och rehab. Som kiropraktor har han därmed ett högt fokus på utredning av rörelsefunktion samt förebyggande åtgärder för att kunna uppnå långsiktiga resultat.

Copyright KiroHälsan i Väst AB