Göteborgsvägen 19, 451 42 Uddevalla 052215657 Facebook

Om oss


KiroHälsan i Väst drivs av Leg. Kiropraktor Kimona Putkonen och har sina lokaler i angränsning till det väletablerade gymet Motionshuset i centrala Uddevalla.
Kimona fullbordade den 5 år långa Magister examen i Kiropraktik år 2009 på den internationellt godkända Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England och fick sin legitimation av Socialstyrelsen. 


Intresset för hälsa och kiropraktik kommer från en bakgrund som elitidrottare inom konståkning. När man utövar en idrott, tränar eller möter påfrestningar i det vardagliga livet så är det viktigt att kroppen i sin helhet fungerar så optimalt som det bara går. Detta är något vi kiropraktorer förstår och lägger stor vikt på när vi undersöker och behandlar dig. Något som också ligger Kimona nära till hjärtat är att arbeta med barn och gravida, vilket hon har vidareutbildat sig inom. 


En kiropraktor är specialist på att diagnostisera, behandla och hjälpa till att förebygga funktionsnedsättningar på muskler och leder (muskuloskeletala systemet) och dess inverkan på nervsystemet.

Copyright KiroHälsan i Väst AB